Boekvoorstelling - Advertorial

UniPhi – Be You

Het verhaal achter het boek

Boekvoorstelling: UniPhi
UniPhi - Be You

UniPhi vertelt het verhaal van de zoektocht van een jonge vrouw, Aisha, naar zichzelf en haar dieper liggende waarheid. Haar initiatie begint als ze benaderd wordt door een sjamaan uit de Altai. Hij brengt haar met de mystieke leer in contact. Aisha combineert haar wetenschappelijke achtergrond met de mystieke inzichten van de sjamaan, wat tot verrassende inzichten leidt. Samen gebruiken ze geometrie als een tool om nieuwe inzichten te verwerven en te begrijpen. Het blijft echter een dynamische benadering, waarin de evolutie van vormen centraal staat.

Aisha vindt zichzelf door 5 basisprincipes die in het verhaal verweven zijn: out of the box-denken (1), versmelten van zichzelf met haar alter-ego – haar spiegel (2), co-creatief en co-operatief werken (3), van een statische naar dynamische aanpak gaan (4) en ‘hearthed infinity’ (5). ‘Hearthed infinity’ staat voor het volledig geaard zijn in jezelf, waardoor je uit het oneindige veld van potentieel en mogelijkheden alles kan putten wat nodig is om jouw dromen waar te maken.

Het verhaal is opgebouwd als een dialoog. Daarin vraagt Aisha jou telkens weer samen met haar alles wat aangereikt wordt te begrijpen. Als lezer speel je een actieve rol, Aisha nodigt jou uit samen met haar te evolueren.

Grafisch ontwikkel-boek

In de titel zitten twee belangrijke elementen verborgen: ‘phi’ oftewel de gulden snede en ‘unify’ het verenigen.

De gulden snede is voor mij een heel belangrijk element. Die snede is op vele plaatsen in het werk verweven, onder andere in het boekformaat (158mm x 256mm) en de lay-out. Het boek vertrekt vanuit het beleven en ervaren van geometrie, waardoor het zeer grafisch is. Door mijn goede kennis van het AutoCAD tekenpakket heb ik een unieke insteek voor geometrie. Dit inspireerde me o.a. de werken van Drunvalo (Flower of Life) te combineren met die van Iris Barkhuysen (Diamond Light) & Jain 108 (Digitale compressie en de phi-bonacci reeks) volgens mijn eigen ervaring en aanvoelen.

In UniPhi mix ik talloze elementen tot een holistische benadering van onze realiteit. Daarbij komen zowel mystiek, wetenschap, wiskunde (mathemagics), zelfontwikkeling, energetisch werken, vortices, ... aan bod en worden ze met elkaar verweven. Dit maakt dat je het boek op vele verschillende manieren kan lezen: chronologisch, als (beeld)verhaal, als naslagwerk of enkel de hoofdstukken waartoe jij je aangetrokken voelt. Omwille van het wereldwijde bereik en de specifieke frequentie van de Engelse taal, is het werk enkel beschikbaar in het Engels.

Crowdfunding en e-book

Het boek is klaar om gedrukt te worden. Mijn doel is om zowel een gedrukte als elektronische versie aan te reiken. De elektronische versie is afgewerkt en wordt reeds verkocht in mijn webshop.

Voor mij is het belangrijk dat er naast de elektronische versie ook een gedrukte versie aangereikt kan worden. Om die te financieren ben ik via mijn website een crowdfunding campagne opgestart, zodat ik voldoende budget kan verzamelen voor een werkelijke druk. Daartoe heb ik minimaal 10.000 euro nodig voor het drukken van 1000 exemplaren. De hoge kosten zijn te verklaren doordat het werk 400 blz full colour druk is op kwalitatief en milieubewust papier. Bijkomend heeft het werk een afwijkend papierformaat. Indien ik via printing on demand werk of een kleiner aantal exemplaren druk, kan ik geen kwalitatieve, noch economische afwerking garanderen.

Over de auteur 

Bart Inghelbrecht
Bart Inghelbrecht

Ik ben Bart Inghelbrecht, geboren in België en nog steeds woonachtig daar. Mijn avontuurlijke ingesteldheid maakt dat ik van reizen hou. Die wisselende omgevingen vormen een ideale inspiratiebron. UniPhi is immers tijdens mijn wereldreis geschreven. Anderzijds vraagt mijn ingenieursachtergrond een kritische benadering.

Spel en eenvoud vormen een basis voor mijn werk, die probeer ik telkens opnieuw te respecteren. Realiteit is een concept dat via intuitie eenvoudig te begrijpen valt, daarvoor zijn geen 1000 wiskundige formules nodig.

Ik ben al heel mijn leven op zoek naar een manier om mijn wetenschappelijke en mystieke zijden met elkaar te verzoenen. UniPhi was hiervoor een waardevolle uitdaging.

Contactgegevens

Indien je meer wil weten over mijn werk, wil bijdragen aan de realisatie ervan of een boek bestellen, verwijs ik je door naar mijn website.

Heart Drive
Bart Inghelbrecht
www.heartdive.com
info@heartdive.com