Agenda

We hebben onderstaand een aantal interessante evenementen voor je verzameld. Deze zijn met name gericht op bewustwording, gezondheid en persoonlijke groei. Daarnaast is het natuurlijk ook een mooie kans om gelijkgestemden te ontmoeten!

Wil je ook jouw lezing, cursus, meet-up of ander evenement op onze website plaatsen, dan kun je dit opgeven via de Aanmeld-pagina.

Evenementen

Mediwiet Markt in Amstelveen

Op deze middag leer je alles over je eigen menselijke endocannabinoïd systeem en waarom wietolie werkt en onschadelijk is. Je leert ook hoe je wietolie kunt gebruiken en zelf eenvoudig en goedkoop kunt maken. Verder zijn er diverse sprekers die uitleggen hoe je gezonder kunt eten en hoe je voeding kunt gebruiken in de strijd tegen kanker.

zo, 21 oktober 2018 - 12:00 tot 17:00 in Amstelveen
Mens in de machine - Tegenlicht Meet Up

Kunstmatige intelligentie gaat een overdonderende impact hebben op alle facetten van ons leven. Mens en machine komen steeds dichter bij elkaar. Hoe ziet onze toekomst eruit met superintelligente robots? Gaan ze alles overnemen of kunnen mens en machine in harmonie samenleven? En hoe behouden we de controle?

di, 23 oktober 2018 - 20:00 tot 22:30 in Amsterdam
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra

In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties. Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn en mens-zijn?

wo, 24 oktober 2018 - 19:30 tot 22:00 in Voerendaal (Limburg)
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af? - Hanno Pijl

Type 2 diabetes ontstaat door een wisselwerking tussen genetische aanleg en onze manier van leven. We proberen de ziekte vaak met medicijnen onder controle te krijgen, maar dat lukt meestal niet. Prof. dr. Hanno Pijl zal in deze lezing uitleggen waarom dat is en duidelijk maken hoe het beter kan. Diabetes is in veel gevallen om te keren.

vr, 26 oktober 2018 - 20:00 tot 22:30 in Soest
Praat mee over De Digitale Impact

N.a.v. vier recente documentaires praten we door over hoe verborgen krachten in dit digitale tijdperk ons bestaan steeds meer beïnvloeden. Van de onzichtbare netwerken die ons omringen tot wie er bepaalt wat wij online te zien krijgen. Wat gebeurt er als robots zichzelf steeds verder ontwikkelen en verbeteren? Praat mee in Pakhuis De Zwijger.

di, 30 oktober 2018 - 20:00 tot 22:30 in Amsterdam
B.Izar – De macht van de onzichtbare bankiers

Deze lezing gaat over macht, geld, fraude en bedrog. B.Izar geeft een andere kijk op de gebeurtenissen in de wereld en legt uit hoe het systeem van geld en machtsstructuren werkt. Een oneerlijke strijd van de 0,1% tegen de 99,9%. Tijdens de lezing zal hij ook aandacht schenken aan de 'Protocollen van de wijzen van Sion'.

do, 1 november 2018 - 20:00 tot 22:30 in Heemstede
13.000 jaar misleiding en manipulatie - Peter Toonen

Overal zijn maatschappelijke piramidestructuren ontstaan met slechts enkele mensen aan de top. We kunnen nu naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie, naar coöperatieve organisaties waarin gehandeld wordt vanuit het hart. Peter Toonen zal praktische tips aanreiken over hoe om te gaan met deze tijd van transitie.

zo, 4 november 2018 - 10:30 tot 13:00 in Tilburg
David Icke: The Everything You Need To Know Tour

David's Brand New Presentation answers the questions so many want answering - What is really going on the World? Why are things the way they are? Why does politics never change anything? Who are we? What is the true nature of reality? David goes into these area's and so much more during his 4 hour show.

vr, 9 november 2018 - 19:00 tot 23:00 in Amsterdam
Shine - Evenement voor Lichtwerkers

Vlak voor de donkere maanden kunnen de lichtwerkers van Nederland bij elkaar komen op deze 11 november zondag. Een bijzondere datum: 11-11. Shine is een fijne verbindende dag met veel liefdevolle workshops, meditaties en presentaties. Nieuwe en bekende sprekers (van Earth & Beyond) zullen aanwezig zijn. It's Time to Shine!

zo, 11 november 2018 - 10:00 tot 17:30 in Houten
Hormoonbalans voor vrouwen - Ralph Moorman

Een interactieve middag over de oorzaken, symptomen/klachten en oplossingen voor verschillende hormoongerelateerde vrouwenklachten. Ralph schreef het boek 'Hormoonbalans voor vrouwen'. Op deze middag geeft hij antwoord op jouw vragen zodat jij met de oplossing van jouw klacht de deur uitgaat.

zo, 11 november 2018 - 13:30 tot 16:30 in Soest
Nieuw!Manifestatie tegen geo-engineering in Den Haag

We organiseren deze manifestatie bewust op een maandag zodat we werkend Den Haag in de pauze kunnen informeren over de gevolgen van geo-engineering wereldwijd. Wie weet wie we allemaal te spreken krijgen. We houden het luchtig met dit beladen onderwerp en laten ons niet verleiden tot enige negatieve energie.

ma, 19 november 2018 - 11:00 tot 15:00 in Den Haag
Economie als zichtbaar gemaakte liefde - Ivo Valkenburg

Er is tegenwoordig een krachtige stroming merkbaar van mensen die het lef hebben om overal nieuwe initiatieven te creëren en te laten zien dat het anders kan. Mensen voor wie de tijd rijp is voor de volgende stap in het menselijk bewustzijn. De beste manier om de toekomst te voorspellen is immers om ze zelf te creëren.

wo, 21 november 2018 - 19:30 tot 22:00 in Joure
Oertoestanden van aarde & mens - Sander Videler

Tijdens de oerperiode was er van de aarde of een menselijk wezen zoals nu nog geen sprake. De kosmos werd bezield door bewustzijnsenergieën, het voorstadium van wat later de ‘goden’ werden. De ontstaansgeschiedenis van kosmos, aarde en mens wordt in deze lezing aan de hand van de inzichten van Rudolf Steiner uiteengezet.

zo, 25 november 2018 - 10:30 tot 13:00 in Tilburg
dr. Eltjo Haselhoff – Natuurkunde en het paranormale

Eltjo Haselhoff behandelt de onvolkomenheden van de natuurkunde en maakt de gecompliceerde relativiteitstheorie begrijpelijk. Met zijn nieuwe model kun je niet alleen de wereld beter begrijpen, het integreert ook de paranormale wereld met de 3D wereld waarin zich verschijnselen bevinden als graancirkels, tijdreizen en UFO's.

za, 1 december 2018 - 14:30 tot 17:30 in Breda

Meest Gelezen

Agenda - Uitgelicht

Agenda

Mediwiet Markt in Amstelveen
zo, 21 oktober in Amstelveen
Mens in de machine - Tegenlicht Meet Up
di, 23 oktober in Amsterdam
Bits, Bytes & Bewustzijn - Yfke Laanstra
wo, 24 oktober in Voerendaal (Limburg)
Diabetes type 2: hoe kom ik er van af? - Hanno Pijl
vr, 26 oktober in Soest
Praat mee over De Digitale Impact
di, 30 oktober in Amsterdam
B.Izar – De macht van de onzichtbare bankiers
do, 1 november in Heemstede
13.000 jaar misleiding en manipulatie - Peter Toonen
zo, 4 november in Tilburg
Meer

Nieuw boek

  Trump, Grondwet & Wereld
  Janneke Monshouwer

  Laten wij ons ophitsen tot haat en oorlog? Wat is de bedoeling van het waanzinnig Amerikaans militair budget van 700 miljard dollar voor 2018 (China: 150 miljard, Rusland: 70 miljard)? Laten we ons ophitsen tegen Trump, tegen Poetin, tegen Assad, tegen Moslims? Hoe kunnen we ons als mens ontwikkelen als propaganda wordt verheven boven feiten?

  Meer informatie

Boeken - Uitgelicht

Meest Bekeken

Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het Nederlandstalig alternatief nieuws!

  Dagelijks om zes uur 's morgens een overzicht van het meest gelezen alternatief nieuws ontvangen?

  Meld je aan voor de nieuwsbrief. Het is kosteloos en je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

  Schrijf je in!